Services » Miljø

 
 

Gratis Tilbud
Når vi skal udføre arbejde for dig, starter det med at høre om, hvilke ønsker du har til udførelse og materialevalg. Herefter fremsender vi et skriftligt tilbud, hvor vi klart beskriver...

Læs mere »

 
 

 
 

Miljømærkede produkter
Miljømærket maling og lak er blandt de produkter, der indeholder mindst mulige doser af organiske opløsningsmidler og andre miljø- og sundhedsskadelige stoffer...

Læs mere »

 
 
Miljø


Det er ikke dyrere at vælge godt indeklima.

Støvfri
Hvor det er hensigtsmæssigt, bruger vi slibeudstyr der er tilsluttet direkte til støvsuger, der opsamler meget af støvet ved slibning, af eksempelvis loft og væg.

Miljø
Maling, lak og maling- og lakfjernere er altid mærket med en MAL-kode, der fortæller om sikkerheden. Gå så vidt muligt efter alternativer med de laveste tal. Helst 00-1 eller 0-1, med hensyn til økonomiske og holdbarhedsmæssige forhold.

Miljømærkede produkter
Miljømærket maling og lak er blandt de produkter, der indeholder mindst mulige doser af organiske opløsningsmidler og andre miljø- og sundhedsskadelige stoffer, samtidig med at malingen skal række og dække lige så godt som andre malinger. Kvaliteten skal være dokumenteret efter internationale standarder.
Det er forskel på hvad de forskellige leverandører kan levere i miljø mærkede produkter, så er der et særligt ønske om at materialerne er miljømærkede, så lad os tale om det. Der er mange fordele ved at have en hovedleverandør, så derfor vil hovedparten af materialerne normalvis komme fra samme leverandør.

Maling & Lak
Blomsten sætter krav om nedsat anvendelse af pigmentet titandioxid med det formål at formindske energiforbruget og affaldsmængden i produktionen. Der stilles skrappe krav til indhold af organiske opløsningsmidler og andre miljø- og sundhedsskadelige stoffer i maling. Kriterier der stiller høje krav til kvaliteten ved at kræve en god rækkeevne og dækkeevne. Hvis producenten markedsfører, at malingen har god vedhæftning eller er vaskbar skal dette kunne dokumenteres. Dokumentationen for en god kvalitet sker gennem testning efter internationale standarder.

Produktgruppen omfatter indendørs dekorative malinger og lakker, træbejdse og tilsvarende produkter. Kriterierne for indendørs maling og lak er identiske med EUs miljømærkning af indendørs maling og lak.

tilbage til sidens top »

BendixMaleren - Ahlmanns Alle 2 - 2900 Hellerup - Tlf. 3114 5907
E-mail:info@bendixmaleren.dk - CVR-nummer: 24984036